l�ring i bevegelse!

e-mail: dansforalle@gmail.com Tel: +47 926 61 398

 

Privatundervisning

Sang, piano, afrikansk tromme og dans.

Lotte Sørli kan tilby privatundervisning. Hun underviser i hjemmet sitt, eller hun kan komme hjem til deg.

Pedagogikken hun bruker i undervisningen gir eleven en god innfallsvinkel og motivasjon for læring, og den inneholder frigjørende tanker og egenart i forhold til musikk, dans og tone.

Lotte er oppvokst med mye sang, dans og musikk i hjemmet sitt og hadde foreldre som alltid la til rette for utvikling på det musiske plan.

Lotte har danset, sunget og holdt på med musikk hele livet. Hennes danse-erfaringer finnes det mye om på denne hjemmesiden.

Hun har spilt piano siden hun var barn (gikk på Baratt Dues Musikkinstitutt), sunget i NRK`s pikekor og i andre kor da hun ble eldre. På musikalskole i London, ble hun enda bedre kjent med pianoet, stemmebruk og sangteknikk som har hjulpet henne til å finne sine egne styrker i musikken/sangen.

Djembe/afrikanske trommer ble Lotte introdusert for i 2000 har spilt det siden. Hun liker å bruke djemben som et instrument i undervisning av danselek, men holder også kurs i afrikansk dans og tromme.

Om man ønsker å gå et helt skoleår tilbys en årspris. Man kan også få en pakkepris for et konkret antall privattimer. Om Lotte kommer til deg er det kjørekostnader i tillegg.

Her kan du ta kontakt om du er interessert i privattimer eller vil vite mer.

Referanser pianoundervisning:

"Det stod et flott piano i stua vår, lokket var lukket, aldri brukt, jo - kanskje klunket jeg en melodi med en finger av og til. Noter var som gresk - uforståelig. Men det var før.....En jul fikk jeg åtte pianotimer i julegave hos mannen min. Uten et visst press hadde jeg vel aldri tatt den første timen (i en alder av 60!)

Målet? Jo det var å kunne kompe litt til barnesanger. Et under over alle under: nå setter jeg meg til pianoet og klimprer i vei til ulike sanger (bare akkordene er oppgitt) og jeg koser meg! Takk til deg Lotte - du ufarliggjorde de sorte og hvite tangentene! Og sannelig forstår jeg litt mer noter også.

Det står et piano i stua vår, lokket er åpent og klar til spilling hver eneste dag :-) "

Hilsen Lisbeth

"Lotte jobber med musikk på en meget positiv måte med lek og skaper indre motivasjon for læring. I pianoundervisning av min datter, som da var 7 år, arbeidet hun bl.a. med noter, gehør, taktforståelse og musikkglede. Dette virket veldig bra for min datter som syntes piano var kjempegøy og gledet seg til hver undervisningstime. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet Lotte gjorde for oss.

Da Lotte flyttet fra Jessheim til Trysil mistet datteren min en pianolærer hun trivdes meget godt med. Hennes nåværende lærer er meget fornøyd med grunnopplæringen som Lotte ga."

Hilsen Anna Karin Aas - Forelder til pianoelev

4 Lotte - piano litaLotte Korslaget

Lotte spiller piano (6 år) og fra Det Store Korslaget (2010)

Ta kontakt