l�ring i bevegelse!

e-mail: dansforalle@gmail.com Tel: +47 926 61 398

 

Utdrikningslag

Er du forlover og skal planlegge et morsomt opplegg for den kommende brud eller brudgom? Da kan dans være en morsom aktivitet!

DFA lager skreddersydde opplegg for utdrikningslag. Lotte Sørli koreograferer og innstuderer dans etter deres ønske, eller holder et morsomt dansekurs med bruden/brudgommen og hele laget :-)

Eks. på utdrikningslag i regi av DFA:

* Afrikansk dans med koreografi:

Lotte Sørli underviste 20 damer i afrikansk dans lørdag 11. juni 2011. Anledningen var at de hadde utdrikningslag og ville ha en dansehappening med afrikansk dans som start på dagen. Bruden ble overrasket og fikk ekstra oppmersomhet i form av kostyme og solodans. Opplegget inneholdt oppvarming i ring med forskjellige bevegelser som ble brukt i Waka Waka dansen de lærte til slutt. Tilbakemeldingen var veldig god, og de anbefaler opplegget for andre utdrikningslag.

"Takk for en fantastisk dag sammen med deg:) Alle jentene synes det var supermorro:)"

Hilsen Lene Dahl Enger (forlover)

* Koreografi til Music av Madonna:

Alle i laget (untatt bruden) lærte backup-koreografien av Lotte før de møtte bruden. Bruden, som ble stylet på salong mens utdrikningslaget øvde på dansen, ble utfordret til å være Madonna (som hun digger) og danse og synge i en video med bakcupdansere (utdrikningslaget). Sang og koreografi ble tatt opp i et studio og det ble laget en DVD :-)

IMG_0008

Priser *  Oppdrag * Bryllupsdans * Koreografi * Ta kontakt