l�ring i bevegelse!

e-mail: dansforalle@gmail.com Tel: +47 926 61 398

Lotte Sørli - koreograf, dans- og musikkpedagog

Lotte Sørli har bredspektret utdanning og erfaring innen for dans, teater og musikk. Hun er i tillegg utdannet førskolelærer og har 20 vekttall i fysisk aktivitet og helse.

Dans- og musikkutdannelsen har hun bl.a. fra London Studio Centre performing arts, Den Norske Operas ballettskole, Fagerborg Videregående skole og Barrat Dues musikkinstitutt.
Siden Lotte kom tilbake fra London i 1994, har hun arbeidet med dans og musikk på mange ulike arenaer som bl.a. danseskole, kulturskole, barnehager, skoler og SFO. Lotte har også jobbet som pedagogisk leder og styrer i barnehage.

Etter at Lotte startet med kurs for voksne i 1999 har hun forelest og holdt kurs for bl.a. høyskoleelever, barne- og ungdomsarbeidere, ansatte i psykiatrien, barnehageansatte og lærere.

Les mer om Lottes bakgrunn her

Bryggedans- flamenco 2

Her er noe av Lottes erfaring/repertoar:

Musikal * Danselek * Barnedans * Klassisk ballett * Kreativ dans * Jazzballet * Hip-Hop * Moderne dans * Flamenco * Stepp * Voksendans * Linedance/mobdans * Afrikansk dans og tromme * Kulturhage (drama, musikk og dans for barnehage) * Dramuda (drama, musikk og dans for småskolen) * Sang * Piano * Dans for SFO * Dans for håndball * Dans for skoleklasser * Byllupsdans * Dans for utdrikningslag * Megakor * Kor-koreografi

Bryggedans-klassisk blåBryggedans- flamencoBryggedans-142Bryggedans- flamenco 3Bryggedans-61_2"Bryggedans" - bilder tatt av Willy Martinsen