l�ring i bevegelse!

e-mail: dansforalle@gmail.com Tel: +47 926 61 398

Lotte Sørli - koreograf, dans- og musikkpedagog

Lotte Sørli har bredspektret utdanning og erfaring innen for dans, teater og musikk. Hun er i tillegg utdannet førskolelærer og har 20 vekttall i fysisk aktivitet og helse.

Dans- og musikkutdannelsen har hun bl.a. fra London Studio Centre performing arts, Den Norske Operas ballettskole, Fagerborg Videregående skole og Barrat Dues musikkinstitutt.
Lotte har arbeidet med dans og musikk på mange ulike arenaer som bl.a. danseskole, kulturskole, barnehager, skoler og SFO. Lotte har også jobbet som pedagogisk leder og styrer i barnehage.

Etter at Lotte startet med kurs for voksne i 1999 har hun forelest og holdt kurs for bl.a. høyskoleelever, barne- og ungdomsarbeidere, ansatte i psykiatrien, barnehageansatte og lærere.

Les mer om Lottes bakgrunn her

Bryggedans- flamenco 2

Her er noe av Lottes erfaring/repertoar:

Musikal * Danselek * Barnedans * Klassisk ballett * Kreativ dans * Jazzballet * Hip-Hop * Moderne dans * Flamenco * Stepp * Voksendans * Linedance/mobdans * Afrikansk dans og tromme * Kulturhage (drama, musikk og dans for barnehage) * Dramuda (drama, musikk og dans for småskolen) * Sang * Piano * Dans for SFO * Dans for håndball * Dans for skoleklasser * Byllupsdans * Dans for utdrikningslag * Megakor * Kor-koreografi

Bryggedans-klassisk blåBryggedans- flamencoBryggedans-142Bryggedans- flamenco 3Bryggedans-61_2"Bryggedans" - bilder tatt av Willy Martinsen