l�ring i bevegelse!

e-mail: dansforalle@gmail.com Tel: +47 926 61 398

Lotte Søril (født 1973) startet å ta danseklasser da hun var 6 år gammel og siden da har dans vært en stor og viktig del av hennes liv. Musikk, sang og teater har også vært en stor del av hennes liv. I tillegg til at det var mye musikk og sang i barndomshjemmet spilte Lotte piano hos Barratt Dues musikkinstitutt, sang i NRK`s pikekor og deltok som sanger/danser i flere NRK-program og teateroppsetninger.

Som meget ung fikk hun sentral barnerolle i "Trost i Taklampa" ved Det Norske Teater og danset i flere oppsetninger ved Den Norske Opera.
Mellom 16 og 21 år slet Lotte med skader, og resultatet ble at hun droppet drømmen om å bli ballettdanser, satset på flere dansestiler og reiste til London for å kombinere dansen med sang, musikk og drama ved London Studio Centre performing arts school.

I en alder av 22 år bestemte Lotte seg for å reise hjem til Norge og utdanne seg som pedagog. I tillegg startet hun å undervise barnedans/lekdans og kreativ dans ved Torhild Frostad Dansestudio. Det siste året ved førskolelærerutdanningen tok hun fordypning i fysisk fostring og deltok som utvekslingsstudent på lærerutdannelsens fjerde års fordypning i dans ved University of Greenwich i England.

Etter å ha jobbet et par år som pedagogisk leder og dansepedagog i Oslo, flyttet Lotte til Nord Norge. Der jobbet hun som danselærer i kulturskolen i Målselv, tok 20 vekttall i "Fysisk aktivitet og helse" ved Høyskolen i Tromsø, reiste på turne som danser/sanger for rikskonsertene, startet gruppa "Barbeint", deltok aktivt i kulturlivet og startet sin egen kursvirksomhet.

Hun flyttet sørover igjen etter 4 år i Nord-Norge. Fra 2004 - 2011 jobbet Lotte som styrer og ped.leder i barnehage ved siden av DFA. Fra 2012 - 2014 jobbet hun med DFA og i kulturskoler. Nå bor hun i Hamar og jobber med DFA og i Trysil kulturskole.

Lotte Sørli har en stor entusiasme og en lidenskap for dans, musikk og teater og hennes kombinerte utdannelse gir henne en unik kompetanse som mange mennesker drar nytte av.

Danseforestilling Fagerborg 1989Drama maske HarstadAfrikansk workshop - Fagerlidal skoleLotte Garda m Tone og IngridLotte dans rød kjole MorensalenMy fair lady at Aspects of Dance 93 - LondonSweet Charity pose 1994 - London4 Lotte - piano lita