l�ring i bevegelse!

e-mail: dansforalle@gmail.com Tel: +47 926 61 398

Dans for idrett - Damelandslaget i håndball - Mai 2011

På en landslagssamling i mai 2011 ble Lotte Sørli leid inn av damelandslaget i håndball (Håndballjentene). Hun skulle ha en liten gruppe (6 jenter) i rytmikk og koordinasjon som skulle ende opp i at jentene skulle vise frem en dans. Lotte koreograferte til Black Eyed Peas - Dirty Bit, og det ble en stor suksess.

I 4 timer holdt jentene på med forskjellige øvelser til musikk og ikke minst, innøving av over 3 minutter med koreografi. Det ble en konsentrasjonsprøve for alle sammen. Linn Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth, Tine Stange, Ida Alstad, Mari Molid og Sanna Solberg gjorde en enorm innsats for å lære alle bevegelsene. For disse jentene er presisjon og nøyaktighet innarbeidet i ryggmargen, så fokus på detaljer og prestasjon var i høysetet. Det siste kvarteret ble dansen filmet, men det holdt ikke med ett opptak. Etter flere opptak og selvkritiske blikk (samt litt ekstra bruk av tid) ble jentene tilslutt fornøyde.

Samlingen etter (i juni) ble filmen vist for resten av laget og ledere til stor jubel. Vi var alle enige om at de hadde klart noe meget vanskelig på særdeles kort tid, og at kvaliteten på dansen var over all forventning.

Håndballjentene og ledere ønsker å rette en stor takk til Lotte for et fantastisk opplegg. Vi setter stor pris på den jobben du har gjort og at du har "truffet" så bra med nivå for jentene slik at de måtte strekke seg litt for å klare det. Da smaker mestringen så mye bedre.

Hilsen Teamadministrator for Landslag Kvinner Senior

 

Se Dans for idrett eller tilbake til Oppdrag