l�ring i bevegelse!

e-mail: dansforalle@gmail.com Tel: +47 926 61 398

GREASE - Kulturskolen i Målselv 2007

grease1 grease2

grease3

Fra september 2007 til februar 2008 var DfA engasjert av Kulturskolen i Målselv for å bidra med dans/koreografi til kulturskolens produksjon av GREASE. For å innstudere koreografien, jobbe med elevenes danseutvikling, samkjøre og finpusse danseinnslagene har Lotte Sørli reist til Målselv i Troms og hatt dansesamlinger med elevene (i september, november, januar og februar).

Ungdommene som deltok hadde et aldrespenn på 11-19 år. De fleste var elever ved kulturskolens "musikaltilbud", men noen var også "head-huntet" av kulturskolen.

Samarbeidsprosjektet endte opp i 2 flotte forestillinger den 20. februar 2008. Resultatet og responsen ble så bra, at kulturskolen skal prøve å få vist forstillingen flere ganger.

"Gjennom arbeidet med elevene våre har Lotte en egen evne til å se og få frem kapasiteten til hver enkelt elev. Hennes flotte koreografi og instruksjonsarbeid har bidratt til å gi vår oppsetning av GREASE en karakter av høy profesjonalitet."

Asbjørg Utby
Rektor, Kulturskolen i Målselv

"Å samarbeide med Lotte i kreative prosesser er en fryd. Hun er faglig allsidig og har en egen evne til å tenke helhetlig. Hun viser et ekte engasjement i forhold til alle sider ved en sceneproduksjon. Takk for samarbeidet!"

Monica Karlstad
Dramapedagog, Kulturskolen i Målselv

Videoklipp:

Se Bilder i GalleriMer koreografiOppdrag