DANS FOR ALLE
v/Lotte Sørli
Grønnegata 11
2317 Hamar

Tlf: (+47) 926 61 398
epost: dansforalle@gmail.com

En herlig inspirasjonsdag både for store og små!

Vår barnehage har hatt Lotte fra DansForAlle på besøk 2 ganger, og vi håper virkelig vi kan få til flere. Lotte har da hatt ”happeninger” for barna på dagtid, hvor de ble inndelt i grupper etter alder. De fikk være med på danse, rytme og tromme opplevelser som de lærte mye av.

På kvelden hadde vi personalmøte sammen med Lotte hvor vi voksne fikk dansekurs første gangen, og nå trommekurs. For oss i personalgruppa er dette en skikkelig inspirasjons-kveld, som gir oss en god og skikkelig morsom felles opplevelse. Lotte er et inspirerende menneske som gir av seg selv, og det har en enorm smittende effekt.

Vi anbefaler alle barnehager som vurderer å jobbe med dans, rytme eller tromme – kontakt DansForAlle.

Skotterudløkka Barnehage As – Styrer Jeanette Hauger Johansen

Dansehappening i barnehage:

"Vi hadde en vellykket "dansehappening" i mai med Lotte Graff fra DANS FOR ALLE. Vi ønsket å dele på "timen" slik at alle barna fikk være med. Lotte var flink til å organisere og tilpasse sitt opplegg etter våre ønsker og behov. Lotte har en veldig tydelig , men rolig og behagelig måte å lede barna på. Det var en engasjert gjeng med både voksne og barn etter endt økt, som både hadde fått trimmet seg, hatt det morsomt sammen, og hentet ny inspirasjon til danselekaktiviteter i månedene framover. Vi kommer til å benytte Lotte også ved senere anledninger. Dette ga mersmak, og Lotte klarte å engasjere og få med samtlige av våre barn med i dansen, så danseleken var også en god fellesskapsopplevelse både for barna og personalet."

Hilde Kværner, styrer Jessheim Bhg.
 

Musikal-koreografi for kulturskole:

"Gjennom arbeidet med elevene våre har Lotte en egen evne til å se og få frem kapasiteten til hver enkelt elev. Hennes flotte koreografi og instruksjonsarbeid har bidratt til å gi vår oppsetning av GREASE en karakter av høy profesjonalitet."

Asbjørg Utby
Rektor, Kulturskolen i Målselv

"Å samarbeide med Lotte i kreative prosesser er en fryd. Hun er faglig allsidig og har en egen evne til å tenke helhetlig. Hun viser et ekte engasjement i forhold til alle sider ved en sceneproduksjon. Takk for samarbeidet!"

Monica Karlstad
Dramapedagog, Kulturskolen i Målselv

Privatundervisning - Bryllupsdans/bryllupsvals

"Vi kom ganske så motløse til timen, men dette snudde fort. Lotte veiledet og lyttet til oss og våre tanker og ønsker. Lotte tilpasset timen til vårt utgangspunkt, vi kunne jo mer enn vi hadde tro på og hun gjorde dansen til noe positivt. Vi merket det var motiverende og faktisk en hyggelig ting å gjøre sammen! Vi gikk ut med hevet hodet og med mestringsfølelse. Takk!"

Hilsen Pia og Lars

Privatundervisning - Piano:

"Det stod et flott piano i stua vår, lokket var lukket, aldri brukt, jo - kanskje klunket jeg en melodi med en finger av og til. Noter var som gresk - uforståelig. Men det var før.....En jul fikk jeg åtte pianotimer i julegave hos mannen min. Uten et visst press hadde jeg vel aldri tatt den første timen (i en alder av 60!)  Målet? Jo det var å kunne kompe litt til barnesanger. Et under over alle under: nå setter jeg meg til pianoet og klimprer i vei til ulike sanger (bare akkordene er oppgitt) og jeg koser meg!
Takk til deg Lotte - du ufarliggjorde de sorte og hvite tangentene! Og sannelig forstår jeg litt mer noter også.
Det står et piano i stua vår, lokket er åpent og klar til spilling hver eneste dag :-) "

Hilsen Lisbeth (tidligere pianoelev)

Dansehappening med damelandslaget i håndball:

"Håndballjentene og ledere ønsker å rette en stor takk til Lotte for et fantastisk opplegg. Vi setter stor pris på den jobben du har gjort og at du har "truffet" så bra med nivå for jentene slik at de måtte strekke seg litt for å klare det. Da smaker mestringen så mye bedre."

Hilsen Teamadministrator for Landslag Kvinner Senior

 

DKS-opplegg skole:

"Vi er så fornøyde. Kor i trappa med skuespill som juleavslutning - helt topp.

Det som vi selv har størst problemer med å gjennomføre og som elevene synes er veldig gøy, er dans, og dette var helt suverent. Jeg var med en gang i gymsalen med 1. – 3- klasse og her var det mye læring. Supert, Lotte"

Gry O. Nordli, rektor Vestre Trysil skole

 

Afrikansk dans - Utdrikningslag:

"Takk for en fantastisk dag sammen med deg:) Alle jentene synes det var supermorro:)"

Lene Dahl Enger (forlover)

 

Arbeid som GO for Club Med:

"Lotte was a great colleague when we worked together and she was a nice person to everyone.

She was honnest and friendly. Proud to be her colleage and friend. She was a very talented dancer and choreographer."

Rahmat Nugrahaat  Club Med Bali 1994, Gentle Organizer (GO).

Dans for barnehage:

"Lotte er en engasjert og kreativ dansepedagog som tilpasser opplegget perfekt etter barnas alder og behov. Fengende musikk og en dyktig dansepedagog gjør at barna elsker dans for alle - det er høy stemning i barnehagen når rytmene og bevegelsene slippes løs! Dansen og bevegelseslekene utfordrer barnas kropp og konsentrasjon på en utmerket måte, og vi anbefaler Lottes dansekompetanse og erfaring på det sterkeste."

Elisabeth Finitsi (assistent) og Hanne Frydenlund (styrer) Nordkisa barnehage

 

Kurs for ansatte i barnehage:

"Siden Lotte var så trygg på opplegget, ble vi trygge og beveget oss lett inn og ut av roller etter hva tryllestaven bestemte. En fin måte å være sammen på, og et enkelt opplegg å få noe ut av i forhold til arbeidet med barna."

Hilde Halvorsen, Styrer i Nordbyhagen Vifo barnehage