DANS FOR ALLE
v/Lotte Sørli
Grønnegata 11
2317 Hamar

Tlf: (+47) 926 61 398
epost: dansforalle@gmail.com

KURS

Har din barnehage et opplegg hvor dans og bevegelse skal være i fokus og/eller et ønske om mer dansekompetanse? Kanskje barnehagepersonalet ønsker ny danseinspirasjon og konkrete forslag til hvordan dansen kan inngå i det daglige arbeidet? DFA har et skreddersydd kurs som møter behovene i barnehagen.

Ønsker du eller din skole dansekompetanse i forhold til gym, musikkundervisning, prosjekter, forestillinger eller satsing på fysisk aktivitet? Har skolen din et ønske om å ta inn ekstern dansekompetanse i en periode, eller heve kompetansen til lærere som bruker dans i undervisningen?

Lotte Sørli kommer til dere og har et morsomt opplegg med fengende musikk, rytmer og bevegelser. Varighet ca.1 time.

Ønsker dere å sprite opp bryllupsdagen med dans? Da kan DFA hjelpe til med koreografi og undervisning. Lotte hjelper dere å mestre den tradisjonelle brudevalsen eller lager en dans som passer deres behov og ønsker. Dere kan velge å overraske gjestene med danseunderholdning eller øve inn en fellesdans med f.eks forlovere som alle på festen blir med på :-)

Er du forlover og skal planlegge et morsomt opplegg for den kommende brud eller brudgom? Da kan dans være en morsom aktivitet!

DFA lager skreddersydde opplegg for utdrikningslag. Lotte Sørli koreograferer og innstuderer dans etter deres ønske, eller holder et morsomt dansekurs med bruden/brudgommen og hele laget :-)

Har du lyst til å prøve afrikansk dans eller tromme? Kurset inneholder grunnleggende bevegelser og rytmer, og passer for de som har lyst på en motiverende, rytmisk og morsom utfordring. Opplegget tilrettelegges for både barn og voksne, og kan brukes i mange sammenhenger.

Sang og bevegelse er nært beslektet fordi man bruker kroppen som verktøy. Bevegelsesoppvarming på korøvelsen kan hjelpe på oppvarming av stemmen og det bidrar bra til det sosiale miljøet i et kor. Kor-koreografi skaper ekstra liv i korrekkene, og tilfører et ekstra uttrykk i fremførelsen.

Dans kan bidra til så mangt, og DFA ønsker å fokusere på den helsebringende faktoren. God helse er et resultat av bl.a. trivsel, glede og fysisk aktivitet.
Om du og din arbeidsplass er opptatt av trivsel, bevegelse og helsebringende tiltak har DFA et kurs som kan passe.

DFA vil gi trenere og utøvere muligheten til å kombinere dans og idrett ved å putte danseelementer inn i idrettens treningsopplegg.

Lotte Sørli kan tilby privatundervisning. Hun underviser i hjemmet sitt, eller hun kan komme hjem til deg.

Her finner du informasjon om faste kurs-tilbud i Hamar området.